Informacije:031 659 315
Slider

Politika zasebnosti

Domov  /  Politika zasebnosti

OBVESTILO O ZASEBNOSTI
S poslanim povpraševanjem preko po-vpraševalnega obrazca, omogočite podjetju Tehnokom klimatizacija Peter Benčuk s.p., Toneta Melive 28, 3210 Slov. Konjice, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Uradna oseba podjetja je Peter BENČUK, dosegljiv na elektronskem naslovu: info@tehnokom.si

OBDELAVA in ZBIRANJE PODATKOV:
Z oddajo obrazca za povpraševanje, o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob oddaji povpraševanja. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime in priimek, kraj, telefonska številka in elektronski naslov. Osebne podatke potrebujemo za izvedbo storitev in medsebojno komunikacijo.

NAMEN in UPORABA:
Osebne podatke obravnavamo zaupno in v skladu z namenom za katerega so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za kak drug namen, vas bomo o tem predhodno obvestili in vas zaprosili za vaše soglasje.

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Vaši podatki se hranijo ves čas našega poslovnega sodelovanja oz. potencialnega poslovnega sodelovanja.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na
elektronski naslov: najem@potujocidom.si
ali po pošti na naslov:
Tehnokom klimatizacija Peter Benčuk s.p.
Toneta Melive 28
3210 Slovenske konjice

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Tehnokom klimatizacija Peter Benčuk s.p. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

SPLETNI PIŠKOTKI:
Statistike vodenja obiskov ne vodimo in ne uporabljamo spletnih piškotkov.

KOT UPORABNIK
Soglašam z uporabo svojih osebnih podatkov in potrjujem, da sem seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja, ter jih razumem in sprejemam.